Fru Babsans perspektiv

Allt och inget om det som betyder något för mig. Samhälle och politik. Föräldraskap och barnen. Trädgården och mat. Och lite annat!

Mulet, kulet, illvulet...

Publicerad 2006-10-31 14:50:02 i Allmänt,

Grå och tung ligger upplandsslätten och säger åt en att veta hut. 

Vaknade med snö på gräsmattan (till barnens glädje) och iskallt, tungt regn i luften.  Björken har fällt alla löv den här veckan och de andra träden håller också på att klä av sig för fullt. Bara eken, sin natur trogen, håller envist fast vid sin skrud även om den numera är brun. De löven får vi skotta upp i vår i stället.

Vi skulle ha behövt klippa gräset, räfsa löv, ta in alla leksaker, plocka äpplen... Får se om vi kan hinna med lite i helgen. Om det inte regnar.

Eller snöar.

Dags för nytt tangentbord?

Publicerad 2006-10-29 15:37:49 i Allmänt,

Det kanske börjar bli dags för nytt tangentbord. Mellanslagstangenten fungerar bara på den högra halvan och eftersom jag är van att använda båda tummarna på den så fattas det numera en hel del mellanslag i det jag skriver. Utrymmeseffektivt, men inte lättläst.

Vissa bokstäver har också börjat bli svårare att få till, särskilt på vänstra halvan av tangentbordet. Där återfinns  användbara bokstäver som e, a, s  och några till.

"Kulturrapport"

Publicerad 2006-10-29 15:28:43 i Allmänt,

För att roa oss medan P var borta på killhelg köpte jag IceAge 2 "Meltdown" som lördagsförströelse efter äventyren på Nickis. Tvåor brukar kunna bli en besvikelse, men den här är nog faktiskt bättr än ettan. Kanske för att man avhållit sig från att avporträttera människor - något som aldrig blir bra på tecknad film. 

Annars har jag läst ut Djävulen bär Prada.  Det bästa med den boken (som är rätt intressant som skvallerroman betraktat) är att se att det finns värre chefer än den jag hade på Upsala Stadsteater en gång i tiden.  Kan hända att det bara beror på arbetsmarknadslagsstiftningsskillnader (långt ord, va!) mellan USA och Sverige, men än se'n. Någon är elakare!!

Om

Min profilbild

Fru Babsan

En kvinna med en åsikt och stort intresse för mat.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela