Fru Babsans perspektiv

Allt och inget om det som betyder något för mig. Samhälle och politik. Föräldraskap och barnen. Trädgården och mat. Och lite annat!

Babs Beads & Design

Publicerad 2008-02-29 21:34:45 i Allmänt,

I måndags var det smygpremiär för min webbshop. Det känns otroligt skönt att den äntligen ligger där ute, även om det finns en massa kvar att göra. Som t ex att lägga ut fler objekt!

Det vore verkligen kul om det gick lite bra.

Titta gärna dit! Babs Beads & Design

Dresscode i Green room?

Publicerad 2008-02-23 21:11:40 i Allmänt,

Sitter och kollar på delfinal i Melodifestivalen och undrar om det finns någon regel som säger att killarna som sitter i "green room" måste se så schaviga ut som möjligt.

I så fall är alla musik- och textförfattare otroligt lydiga, för maken till schavig samling får man leta efter. Om de inte har t-shirt med tryck under en hängande kavaj så har de något ännu fulare. Som t ex militärskjorta. Antingen har de inget hår alls eller så har de oklippt och ostajlat.

Man skulle kunna tro att det är en vanlig måndag på jobbet för dem. (Inte på mitt jobb, dock. Där brukar vi åtminstone försöka se rena ut.)

Fredag idag...

Publicerad 2008-02-08 09:26:55 i Allmänt,

och min vecka börjar. Jag har varit hemma med förkylning i två veckor. Visst blir man trött. Men idag ska jag iväg!

Är i alla fall lite stolt över att jag har varit hemma med min förkylning i stället för att kämpa mig till jobbet som jag skulle ha gjort för ett år sedan. Något har jag lärt mig, även om det fortfarande svider i samvetet.

Idag skiner solen och inget av barnen grät när de skulle iväg på morgonen. Ikväll kommer vännen, kamraten Fredrik hit och hälsar på. Det artar sig till en bra dag.

Om

Min profilbild

Fru Babsan

En kvinna med en åsikt och stort intresse för mat.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela