Fru Babsans perspektiv

Allt och inget om det som betyder något för mig. Samhälle och politik. Föräldraskap och barnen. Trädgården och mat. Och lite annat!

Ny prover

Publicerad 2007-01-31 16:59:21 i Eländes elände,

Idag har jag träffat  min bloddoktor med anledning av att jag är sjuk hela tiden. Den senaste tidens brottning med öroninflammationen har faktiskt gjort mig rätt missmodig.  JAg hör fortfarande inget på vänsterörat och är inne på min trdje vecka med penicillin.

Nu börjar jag undra om det alltid ska vara så här. Ska jag tillbringa varenda vinter med eviga infektioner? Hur jag jag i så fall klara av att  jobba? Ska livet vara så här?

Efter diskussionen med min läkare kom vi till följande resultat:
* nya prover för att kolla nivåer av gammaglobulin och sköldkörtelhormon

* han skriver ett brev till husläkaren för att övertyga om att vi behöver göra en utredning på HELA familjen så att vi kan se om någon är bärare av det som hela tiden drabbar mig

* om örat inte bättre om en vecka elelr två så skriver han en remiss så att jag får träffa en öronläkare

Håhåjaja.

Igår kunde jag i alla fall gå på yoga igen. Underbart! Jag har verkligen saknat den.

Regeringen

Publicerad 2007-01-27 18:07:11 i Samhälle och politik,

Jag har inte orkat hänga med i sakfrågorna men sett att LArs Leijonborg och någon mer uttryckt  åsikter utan att ha hela alliansen i ryggen. Raskt börjar murvlarna snacka om att alliansen spricker/inte kan hålla sams etc.

Pga en allt överskuggande trötthet  vet jag inte riktigt vad sakfrågan gäller (något med public service?), men på en allmän nivå tyckter jag att det snarast är sunt med en regering som inte lagt munkavle på sina statsråd utan tillåter avvikande avsikter. Särskilt när det handlar om flera olika partier!

Äntligen ren!

Publicerad 2007-01-25 12:00:32 i Allmänt,

Jag har duschat och tvättat håret!!

Det är i vanliga fall ingen större nyhet utan något som sker mer eller mindre varje dag, men nu har jag försökt  dra på hårtvätten i det längsta för att undvika att få in vatten i örat.

Till sist kommer mandock  till en punkt där man inte står ut med sig själv längre. Så nu är jag ren från topp till tå.

Ahhh!!

Om

Min profilbild

Fru Babsan

En kvinna med en åsikt och stort intresse för mat.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela