Fru Babsans perspektiv

Allt och inget om det som betyder något för mig. Samhälle och politik. Föräldraskap och barnen. Trädgården och mat. Och lite annat!

Lite bloggtorka

Publicerad 2007-03-30 11:40:03 i Allmänt,

Det har varit tyst här i några dagar. Inte för att jag inte haft något att berätta utan snarare för att det hänt så mycket att jag inte riktigt orkat sätta mig vid datorn. Dessutom skiner solen så härligt, så det är skönare att vara utomhus.

Torsdag - styrelsemöte på nationen. Hemma sent, sent
Fredag - liksom lite dimmig
Lördag, söndag - full fart på familjelivet
Måndag - landskap på nationen (!) Hemma ännu senare
Tisdag - sov, åt, yogade
Onsdag - kaffe på syrrans altan i solen (hon fyllde år), ost- och vinprovning på kvällen.
Torsdag - jakten på vårjackor och vårskor till barnen tog tid men slutade lyckligt!
Fredag - det är ju idag! Jösses vad tiden går fort. P's kusin kommer på middag

Och solen strålar på. Det är helt underbart även om jag blir lätt beklämd av folks märkliga tendens att klä sig i shorts och linne i mars bara för att solen skiner.  SÅ varmt är det inte. Dessutom blir man bländad av dem när man är ute och kör bil.

Måndag

Publicerad 2007-03-26 11:46:01 i Trädgård,

Solen skiner.!

Till min glädje strålar många små solar i form av vintergäck i trädgården. Glädjen blev liksom extra stor då jag helt glömt bort att jag satte dem i höstas!

Det är en av fördelarna med alla vårblommande lökar och knölar. Man gräver ner dem i höstrusket och ser fram emot julen. När våren sedan kommer är varje blomma som en present på en bemärkelsedag man glömt bort.

Torsdag

Publicerad 2007-03-22 14:35:11 i Allmänt,

Har spenderat förmiddagen på Ackis för en transfusion av immunglobulin. Det har nämligen visat sig att trots att mina vita blodkroppar nu är normalt många så jobbar de fortfarande inte som de ska.

Hem till familjen som alla är hemma pga en snorig liten Loppa. (Sonen mer eller mindre vägrar att gå om Clara är hemma.) Jag köpte silkespapper åt dem på stan så att de nu äntligen kan göra pappersblommorna som Karin och Peter i Klister (ett barnprogram på SVT) gjorder för några veckor sedan. Det sitter de nu och pysslar med.

Själv vaknade jag i nat av ont i halsen och kill i näsan. Jodå. Jag märkte redan igår att Lilla Loppan sannolikt smittat mig. Hoppas nu att mitt nytillskott av globulin kan hjälpa till att hejda infektionen. Jag är rätt led på det här.

Ikväll är det styrelsemötemed efterföljande middag på nationen.  En snaps kanske kan bota halsontet... Värt att testa i alla fall!

Om

Min profilbild

Fru Babsan

En kvinna med en åsikt och stort intresse för mat.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela