Fru Babsans perspektiv

Allt och inget om det som betyder något för mig. Samhälle och politik. Föräldraskap och barnen. Trädgården och mat. Och lite annat!

Är tomten tidig i år?

Publicerad 2008-10-28 22:49:03 i Allmänt,

Idag, när jag kom hem från jobbet, hittade jag på framrutan av bilen (som stått parkerad på vår tomt hela dagen) ett påslakansset med Harry Potter-motiv. Inplastat och oanvänt men i total avsaknad av avsändare eller meddelande.

Vem i all sin dar har varit och lagt ett påslakansset på vår bil? Det måste vara med flit, för man går ju inte in på någon annans tomt och tappar eller glömmer en sådan grej.

Var det du?

Ta det inte personligt...

Publicerad 2008-10-19 17:33:11 i Allmänt,

men jag skickar nästan aldrig kedjebrev vidare. Vare sig de innehåller små sedelärande eller moraliskt upplyftande historier, löften om mobiltelefoner och pengar eller är ett uttryck för din uppskattning av mig.

Jag uppskattar att du tänker på mig och vill mig väl, men jag har en allergi - eller kanske snarare intolerans - mot kedjebrev. Så fort ett brev uppmanar mig att skicka det vidare till tre, fem eller 20 av mina bästa vänner (eller hela adressboken) får jag lätt klåda.

Jag är alltså kedjebrevsintolerant. Inget personligt.

Den jag älskar...

Publicerad 2008-10-18 13:31:41 i Barnen,

Lilla Loppan vaknade (som vanligt) bredvid mig i min säng. Efter en stund gosande och sträckande drar dagens prat igång.

Lilla Loppan
Mamma. Idag när vi ätej fjukost, kan du bejätta om Jesus då?

Mamman, lätt förvånad
Jaa, det kan jag väl om du vill...

Lilla Loppan
Bja!
Jag älskaj Jesus!
Askungen och Jesus älskaj jag.

Om

Min profilbild

Fru Babsan

En kvinna med en åsikt och stort intresse för mat.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela